Het nieuwe boekhouden

Veel ondernemers roepen het: boekhouden is K, ik snap er geen reet van en ik betaal me scheel. Ondertussen blijft de winst ook nog achter en de kosten stijgen even hard mee als de opbrengsten. De vraag is: wat ga jij doen om dit te veranderen?

Belyse-het-nieuwe-boekhouden

Waar verlang je naar?

Wat als je door een slimme combinatie van winstadvies, online boekhouden, het aanleren van een onmisbare basisvaardigheid en inzicht in de menselijke psyche ~ je bedrijf financieel veel gezonder kunt maken?
En, niet onbelangrijk, weer gaat lachen?

Het verlangen is er, als je fan bent van geld. Dat weten we zeker.
Het enige dat je nu nog nodig hebt is het lef om anders te gaan boekhouden.

Boekhouden wordt winstadvies

We gaan eerst even voor de eye opener: het klassieke boekhouden is zo dood als een pier. Huh? Ja, boekhouding en accountancy worden in rap tempo geautomatiseerd en gerobotiseerd. De focus komt binnen ons vak ergens anders te liggen.

Waar de kracht van het nieuwe boekhouden zit? In het geven van winstadvies. En laten wij dat nu verdomd goed kunnen. Wij laten je zien wat jij zelf nog niet zag om je bedrijf te laten groeien.

Het bedrijf gaat voor jou werken in plaats van andersom.

Bij online boekhouden kun je je wel iets voorstellen. Waarschijnlijk is het iets waar jij zo min mogelijk tijd aan kwijt wilt zijn, maar je wilt wel weten hoe je ervoor staat. Wat nog veel belangrijker is, is grip krijgen op je cash. Je leert een makkelijke methode om je geldstromen mee te beheren. Aan de basis hiervan staat menselijk gedrag. Nieuwsgierig? We leggen je eerst uit waarom de oude formule - die we al honderden jaren massaal gebruiken – dus niet werkt.

Het ligt niet aan jou dat je je geldstromen moeilijk kan overzien. Maar aan een oeroud systeem van winstgevendheid dat we al jarenlang klakkeloos van generatie op generatie overgeven. Dit systeem is gebaseerd op de formule omzet-kosten=winst. Kijk er maar eens goed naar. Winst staat achteraan als verrassing (of teleurstelling…) aan het einde van de maand.

het-nieuwe-boekhouden-2020