Manon Belyse

Aangenaam!

Belyse is een vrijdenkende, oplossingsgerichte financieel dienstverlener die werkt met de Profit First methode.

Aangenaam kennis te maken! Ik ben Manon Peppenster.

Ik denk als boekhoudster en Profit First Professional in oplossingen en mogelijkheden. Ik analyseer en overzie snel het financiële plaatje, geef advies en haal de ‘pijn’ binnen je bedrijf weg, zodat je weer winst kan gaan maken. Met de Profit First methode als supertool. Mijn aanpak wordt als doortastend, inzichtelijk en verfrissend ervaren.

Toen ik voor het eerst van Profit First hoorde, was ik meteen enthousiast. De methode is zo simpel, zo praktisch en zo effectief dat ik van mening ben dat het een enorme toegevoegde waarde heeft voor ondernemers. Het bant financiële ellende onder ondernemers uit. Profit First voldoet echt aan een behoefte. Het enige dat ervoor nodig is, is lef. Lef om het anders te doen dan anderen. Ik verzeker je dat het je beste beslissing is sinds lange tijd.

header

Profit first community

Niet iedereen mag zich zomaar Profit First Professional noemen. Een Profit First Professional heeft een speciale opleiding afgerond, voordat hij of zij deze titel mag dragen. Er zijn er nu ongeveer vijftig in Nederland. Zij vormen een community en kunnen altijd een beroep op elkaar doen voor het geven van de beste adviezen.

Winstboekhouden

Wij doen aan anders boekhouden!
Benieuwd wat dat is?

Profit First

De Profit First methode draait de formule om: omzet-winst=kosten!

Pakketten

Wij werken met pakketten!